Over ons

Wie zijn wij

 

BOnDS (Bredase Ondernemers in Duurzame Samenwerking) is een coöperatie van onafhankelijke Bredase adviseurs die hun krachten bundelen op het terrein van duurzame ontwikkeling. De adviseurs hebben allen hun eigen specialiteit.

 

Joost Barendrecht

Als adviseur duurzame ontwikkeling helpt Joost Barendrecht mensen en organisaties hun duurzame ambities te verwezenlijken. Met zijn ervaring in algemeen- en project- en programmamanagement in combinatie met de passie voor het streven naar een duurzamere samenleving zorgt hij voor een optimale oplossing. Daarbij houdt hij oog voor draagvlak in de omgeving. 

View Joost Rienks profile on LinkedIn

 

Arjan Broers

Arjan Broers heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering voor gebouwinstallaties en binnenmilieu. Zijn focus ligt op het zuiniger, gezonder en gebruiksvriendelijker maken van gebouwen. Dat doet hij door het adviseren en begeleiden van renovatieprojecten, maar ook als integraal onderdeel van het meerjaren onderhoud. Arjan is EPA gecertificeerd, adviseur IAV en BREEAM In-Use Expert.

View Joost Rienks profile on LinkedIn

 

Derk Hueting

Derk Hueting brengt kennis en ervaring in op terreinen die cruciaal zijn voor duurzaam ontwikkelen: integrale visieontwikkeling, het omzetten van visie in hiervan in pragmatische stappen, procesbegeleiding en de inhoud van het duurzaamheidsdomein; people, planet en profit. Derk adviseerde verschillende opdrachtgevers in hun overstap naar een duurzame bedrijfsvoering.

View Joost Rienks profile on LinkedIn

 

Johan Janse

 Al meer dan 25 jaar helpt Johan Janse zijn klanten bij het oplossen van verkeersproblemen, het verbeteren van de bereikbaarheid en het verhogen van het inzicht in hoe mensen zich gedragen in het verkeer. Johan is gespecialiseerd in mobiliteit, duurzaamheid, gedragsverandering en klanttevredenheid. Hierbij combineert Johan een persoonlijke aanpak met maatwerk, want het gaat tenslotte om mensen en om wat mensen beweegt. 

View Joost Rienks profile on LinkedIn

 

Marc Okhuijsen

 Marc Okuijsen is al jarenlang werkzaam binnen projecten in de openbare ruimte. Verschillende opdrachtgevers uit de profit- en non-profit sector deden een beroep op zijn expertise. Hij stond dan ook aan de basis van diverse succesvolle projecten in binnen- en buitenland. Vanuit een uitgebreide analyse bekijkt Marc de belangen van de verschillende stakeholders en probeert deze zo vroegtijdig bij elkaar te brengen.

View Joost Rienks profile on LinkedIn

 

Joost Rienks

Joost Rienks is onafhankelijk adviseur op het gebied van verlichting en energie. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan m.b.t. gebouwbeheersystemen, energiemanagement, energiezuinige verlichting, lichtplannen en de bijbehorende investeringen. Daarnaast geeft hij trainingen en cursussen op dit gebied. Met deze brede achtergrond en ervaring levert Joost voor klanten de oplossing die financieel en technisch het beste bij hen past. Hij is aangesloten bij de Federatie van Energie Consultants (FedEC) en de Nederlands Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV).   View Joost Rienks profile on LinkedIn     Follow zuinigmetenergy on Twitter

 

Edwin Waelput

Edwin Waelput is al lange tijd werkzaam op het gebied van bouwmanagement. Hij werkt vanuit het idee dat duurzaamheid al in de initiatieffase van een bouwproject een prominente rol dient te spelen. Milieuvriendelijke aspecten, zoals duurzaam geproduceerde bouwmaterialen, energiezuinige installaties, energieopwekkende voorzieningen etc., zijn bij hem al in aanvang onderdeel van het projectresultaat.

View Joost Rienks profile on LinkedIn

 

 


 

© BOnDS 2020